Erwin Haagsma
Zuiderringweg 10
8307 PN  ENS

+31(0)6 24 13 16 44
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de grote Aqua Easy Comfort Isostone bouwstenen wordt het meest perfecte en best geïsoleerde bouwkundige zwembad gerealiseerd. De sterkte van het materiaal in combinatie met de hardheid ervan garanderen een solide kuip welke eenvoudig af te werken is met scheidingsvlies en zwembadfolie. Bijna elke vorm en elke maat behoren tot de mogelijkheden. De Aqua Easy Comfort Isostone bouwstenen worden verankerd geplaatst op een betonnen vloer, voorzien van betonijzers en volgestort met beton.

 

Voordelen:

- perfecte isolatie waardoor grote energie besparing
- snelle bouwwijze bespaart 65% op arbeidstijd
- mooie strakke wanden
- geen zware lichamelijke belasting
- geen risico met aanzanden

De kuip is maar een deel van het zwembad, wat wij erg belangrijk vinden is filterinstallatie en daar word niet altijd evengoed naar gekeken.
De pompen en filters moeten goed berekend worden bij de inhoud van het zwembad, want troebel en groen water wilt niemand.

Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

 

Snel een op maat gemaakt zwembad laten bouwen in uw tuin of binnen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een panelenbad. Panelenbaden zijn prijs gunstig omdat deze gebouwd worden van verschillende losse ‘bouwklare’ panelen. Niet alleen dat, panelenbaden zijn snel aan te leggen. Sneller en voordeliger dan een compleet op maat gemaakt bouwkundig bad, maar wel met de kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid van deze baden.


Waarom juist een panelenbad van ZwemNu?
Wij kunnen een panelenbad op de milimeter nauwkeurig leveren. U kunt rekenen op op maat gemaakte, degelijke en duurzame panelen die zorgen voor een hoge watertemperatuur en dus een hoog zwemcomfort.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

ZwembadbouwZwembadbouwZwembadbouwZwembadbouw

ZwembadbouwZwembadbouwZwembadbouwZwembadbouwZwembadbouwZwembadbouwZwembadbouwZwembadbouw