Een eigen zwembad is een luxe.Toch hoeft deze luxe geen vermogen te kosten. Door de vele mogelijkheden kan het bad precies aansluiten op uw wensen. Daarnaast is het ook geen must om een grote tuin te hebben. Zowel in een grote als een kleine tuin kunnen wij uw bad perfect tot zijn recht laten komen.

Scherpe prijzen

Kwaliteit en service is onze belangrijkste waarde. Onze passie willen wij graag overbrengen en garanderen daarmee het beste eindresultaat plus een grote glimlach bij alle klanten.

 

Duidelijk afspraken

Voordat wij starten met de aanleg van uw zwembad steken wij veel energie in het maken van een goede offerte. Duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de te leveren materialen voorkomen ergernissen of verassingen achteraf.

Een tuin van A tot Z

Onze kracht zit in het totaalpakket. Wij bezitten de juiste machines, kennis en ervaring waardoor wij het hele project van A tot Z in eigen beheer houden.

 

Image

Bij het realiseren van uw zwembad moeten veel verschillende keuzes worden gemaakt. Hier kunt u denken aan de afmeting, de inloop-trap, kleur van uw folie, afdekkingen, verwarming, verlichting en randtegels. Wij denken graag met u mee voor het maken van beslissingen op basis van wat u belangrijk vindt.

Wij verzorgen

GrondwerkAanleg   zwembadStraatwerk

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Benieuwd naar alle mogelijkheden om uw droomzwembad te realiseren?

erwin1.png
A Oogstveld 1, 8307 DV Ens E info@zwemnu.nl M +31(0)624131644

Volg ons

Copyright © 2024 ZwemNu.

Design & Development By RG Webdesign

Anemoon 20, 8307 NA Ens
+31(0)624131644

Zoeken